3 от най-посещаваните екзотични дестинации

Sutera Harbour Golf & Country Club. malaysiaДълго време слушахме, проучвахме и пътувахме за да можем сега да опишем 3 от най-посещаваните екзотични места. Това се дестинации, които с най-голямо удоволствие бих посещавал пак и пак и пак, места на които цари спокойствие, а в същото време и разнообразие от различни видове забавления, места на които можете да релаксирате на верандата на водна вила пиейки цитросов коктейл, да се гмуркате в необятните лагуни и да се наслаждавате на прекрасния и цветен подводен свят или просто да се качите на някой от круизите и те да ви отведат на зашеметяваща обиколка около близките острови. Ще започна с един от островите посещаван най-много от младоженци, семейства и голф играчи, а именно остров Мавриций.

МАВРИЦИЙ.

Остров Мавриций се числи към най-живописните островни дестинации на нашата планета. Приятният климат, минималната часова разлика и големият избор от апартаменти, хотели и курорти превръщат острова в една от предпочитаните далечни туристически цели. Мечтана цел най-вече за семейства, младоженци и голф играчи. Мавриций заобиколен от вода в турско синьо, бели плажове и тропическа успокояваща атмосфера е сякаш създаден за романтични изживявания.

СЕЙШЕЛИ

Раят на земята. Обрасли с буйна джунгла, заобиколени от стотици искрящи рифове, планинските върхове на Сейшелите се издигат от тъмносиньото море. Архипелагът от 115 острова наподобява по форма сърп, обсипан със скъпоценни камъни, който се простира от екватора до най-северната точка на Мадагаскар. Всеки от тези острови крие собствено очарование и тайни. Сейшелите са също подходящи за семейства с деца, младоженци и голф играчи. Интересна комбинация е ‘От остров на остров“ разнообразието на Сейшелските острови се разкрива само когато човек посети поне няколко от тях. Връзките между островите са кратки и приятни-просто отскачаш до другия остров. Може да изготвите индивидуална комбинация по Ваш избор и ще Ви бъде предложена точно такава екскурзия с различни подбрани варианти за нощувки и продължителност на престоя. Няколкодневен круиз е чудесната алтернатива „по море“. За предпочитане е и ветроходен тур на борда на класическа шхуна или модерен катамаран обикаляйки основните острови Махе, Праслин и Ла Диг.

МАЛДИВИ

Една мечтана дестинация с дълги, бели обгърнати от палми пясъчни плажове, тюркоазено синя и прозрачна като стъкло вода стават реалност на Малдивите. Недокоснат подводен свят с най-прекрасните коралови рифове, най-пъстрите риби и най-уединените места за гмуркане-рай за всеки. Макар и някогашна тайна между гмуркачите, днес Малдивите са се развили като място за почивка подходящо за цялото семейство. Много ризорти разполагат с детски клубове и забавляват най-малките с различни занимания. Също подходяща дестинация за младоженци и гмуркачи. Подводния свят на малдивите е пъстър и многообразен, мечтана цел за гмуркачи с високи изисквания.