Дестинациите на Ниско тарифни авиокомпании през 2015!

Едва ли има нещо по-хубаво от това да пътуваш и същевременно да опознаваш света. Сигурен съм, че всеки от вас, който чете този материал тайничко си мечтае да посети определено кътче от планетата ни, но поради една или друга причина все още не го е направил. Една от основните причини, която обикновено ни спъва да осъществим мечтите си е финансова.

За съжаление не всеки може да си позволи пътуване извън страната и понякога се налага да се примирите със статуквото и да се откажете от мечтата си. Преди да го направите обаче, Ви съветвам да потърсите абсолютно всички възможни варианти за нейното осъществяване. Винаги хвърляйте по едно око на офертите за пътуване, които предлагат туроператорите. Кой знае, може да изскочи нещо интересно, което да привлече вниманието Ви. Като например дестинациите, които предлагат нискотарифните авиокомпании. Те предлагат възможно най-евтините полети до почти всяка една точка на света и съм сигурен, че има поне една дестинация от списъка им, която бихте искали да посетите.

През новата 2015 година може да посетите Пуерто Рико само за 780 евро! Може да се каже, че цената е нищожна за километрите и приключението, което ще изживеете в латиноамериканската страна. Пуерто Рико е известна със своите невероятни забележителности и природни дадености. Интересен факт е, че близо 3/5 от площта на страната се заема от величествената планина Кордилера Централ.

Ако пък Пуерто Рико не Ви допада като дестинация и искате нещо по-близко, но същевременно не по-малко интересно и забележително, то заложете на доказаните туристически дестинации – Палма Де Майорка, Венеция, Париж, Лисабон и другите големи европейски градове. За тях също се предлагат евтини билети от нискотарифните авиокомпании.

В случай, че за първи път ще се възползвате от услугите на нискотарифни авиокомпании със сигурност сте затруднени в избора си. Поради тази причина Ви препоръчвам да се доверите на доказаните имена в бранша, като Ryan Air, Wizz Air или Easy Jet.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>