Какво ни дава Нова година в Дубай

dubai231Искате ли да прекарате една по-различна и запомняща се Нова година? Обмисляли ли сте варианта да посрещнете новата година в чужда държава? Ако не сте, то е добре да го направите, защото едно е да отидеш на почивка в чужбина през всеки един останал ден от годината, а съвсем друго нещо е да посрещнеш някой от най-големите празници, какъвто е несъмнено Нова година сред хора, които нямат нищо общо с твоя бит и култура!
Ако обичате приключенията и километрите за Вас нямат значение, то горещо препоръчвам да посрещнете Нова година в Дубай. Това, което ще видите там надхвърля дори на най-смелите Ви мечти. Градът тъне в лукс, а повярвайте ми това е най-малкото нещо, което ще Ви впечатли по това време от годината.
Дубай разполага с куп забележителности и невероятни места, които навръх Нова година изглеждат по още по-красив и изключителен начин. Неслучайно десетки хиляди туристи от целия свят се стичат в Дубай, за да прекарат новогодишната нощ заедно със своите близки и приятели.
Нова година е най-големия празник за местните граждани в Дубай. По това време от годината всички са се отдали на почивка и забавления, а по улиците на града се провеждат множество фестивали, концерти и шествия, които продължават с дни наред. Хората дори изцяло преобзавеждат домовете си, за да посрещнат новогодишната нощ по подобаващ начин.
Луксозните хотели, ресторанти, нощни клубове и всички останали заведения в града съвсем не са основната причина, поради която хиляди хора от целия свят идват тук, за да посрещнат новата година.
Буквално времето в Дубай спира, когато удари заветния час 00:00. Небето засиява от невероятните фойерверки в различни цветове, но това е само част от кулминацията. Същевременно с тях, емблематичната сграда Бурж Халифа по неописуем начин променя своите цветове в тон със зарята, а фонтаните, които се намират около нея изпълняват сложни и изключително красиви програми, които Ви карат да се замислите дали не сте попаднали в някой друг свят!
С две думи – Дубай е невероятен! Но посрещането на Нова година в арабското емирство е нещо изключително, което за нищо на света не бива да пропускате!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>