Най-търсени круизни маршрути

msc_genoaТочно сега е момента да планирате маршрута на Вашата почивка на круиз. Туристическите оператори предлагат най-различни изгодни оферти, които малко или много ще Ви объркат и затруднят при определянето на маршрута. Със сигурност звучи съблазняващо да отидете до Рим, Марсилия, Палма де Майорка и град Тунис, но не по-малко атрактивен изглежда вариант да посетите Неапол, Ливорно, Барселона и Александрия, нали?
Изборът е труден и каквото и да решите винаги ще има едно „тихичко гласче“ вътре във Вас, което ще Ви прошепва „Дали не сбърках, че избрах този маршрут!?“. Това обаче, не бива да Ви притеснява и Ви гарантирам, че когато се качите на кораба и разгледате красотите на Рим, Марсилия или някой друг град, веднага ще забравите за колебанията си и ще бъдете напълно уверени, че сте направили правилния избор!
Все пак, ако се колебаете кой маршрут да изберете и кои градове искате да посетите, то ще Ви представим някои от най-търсените круизни маршрути през годините.
Според последната статистика най-предпочитани са седемдневните круизи. В рамките на една седмица бихте могли да разгледате красотите на Италия-Тунис-Испания-Франция. Обиколката включва разглеждането на знаменитите градове Неапол, Флоренция, Палермо, Рим, Генуа, Монреал и Помпей, които още от Средновековието са известни като най-големите и красиви морски градове в Италия. Франция пък ще Ви предложи изключителните забележителности на Марсилия и Ница, а на Иберийския полуостров ще може да разгледате страхотните многомилионни испански градове Барселона и Валенсия, както и островът, който никога не спи – Ибиса! В Тунис пък ще се докоснете до една нова култура и ще разберете как живеят хората в Африка!
Седемдневните круизи в Скандинавска Европа също не са за подценяване и трябва да им обърнете внимание. Местата, които ще посетите в Норвегия, Дания, Финландия и Швеция могат да Ви предложат много интересни и забележителни неща. Ще се запознаете отблизо с културата на „северняците“ и изключително интересната история за „викингите“, но най-голямо впечатление ще Ви направят „фиордите“ в Норвегия. Това е километрично дълъг и много тесен участък в морето, който е невероятно красив и ще остави траен отпечатък във Вашето съзнание!

One thought on “Най-търсени круизни маршрути

  1. Погледнато реално, всички възможни маршрути си имат своя чар. Не бих пренебрегнала нито една възможност.

Comments are closed.