Почивка в Куба – един от най-интересните острови в Карибско море

Cuba-Varadero-Beach-at-Dusk1Знаете ли, че Куба често се нарича “сладоледен рай”? Да, в тази малка страна, можете да опитате най-вкусния сладолед в целия свят. Кубински ром, хавански пури и традиционна музика – това не е всичко, което Куба може да ви предложи. Това е един остров с уникално историческо наследство, което плава сред водите на нахълтваща цивилизация.

Хавана е място, където ще почувствате неопитомена жизненост и страст. Когато се разхождате по улиците на Хавана в следобедните часове или през нощта, можете да чуете музика идваща от всеки един бар или дом.

Хавана е най-запазеният испански колониален град в Америка. Древните наблюдателни кули и крепости напомнят за старите времена. Изглежда, че Хавана е все още пребиваващи в миналото, независимо от всички туристи, които посещават страната всяка година. Там може да посетите булевард Малекон, който е любимо място не само на туристи, но и на местните хора. Това място ви предлага спираща дъха гледка към залива. Сантяго, столицата на страната е едно от най- живописните места в Куба. Има две неща, около града, които го правят уникален – неговите гостоприемни жители и богатото историческо наследство.

Пътуването до Куба може да ти даде всичко – от пиене на мохито в скъп курорт до полиране на обувки в малко село. Епична колониална архитектура, страстни млади танцьори и бели – шлифовани плажове – всичко това прави Куба едно уникално място за Вашата почивка. Куба , Мексико или Менорка хиляди предложения с travelagi.com