Твоята мечтана почивка в Барбадос

82307barbados-beach_2119288bБарбадос е един от най-любимите острови за почивка за най-богатите и най-известните личности, но също е желана дестинация за тези, които обичат екзотичната атмосфера. И причината е, че острова може да направи мечтаното пътуване в реалност.

Може би повечето от вас свързват Барбадос със златист пясък и природната красота на всичко там, с песните на птиците и разбира се с емоционални и бурни нощи. Няма съмнение, че всичко това ви очаква! Барбадос има два символа – захар и ром, които са се превърнали в традиционна напитка. Така че не се изненадвайте, когато видите фабриките около плажовете, вместо това може да опознаете процеса на производство на алкохолни напитки. Това място е известно със своите певци. Достатъчно е да се спомене името на поп кралицата Риана. Там ще бъдете посрещнати от други талантливи музиканти, които забавляват всички гости на Барбадос .

Бриджтаун е най-големият град в Барбадос и столица на острова. Това е основният търговски и туристически център там. Можете да започнете обиколката си от “Broad Street”. Там е основната търговска зона на града, където можете да намерите много банки, универсални и безмитни магазини. Докато вървите по тази улица, неусетно ще стигнете до парламента на Барбадос. Там ще видите също и фонтана Dolphin. Около него е разположена красива градина, където можете да обядвате или просто да се отпуснете под греещото слънце.
Барбадос Ви предлага не само тропическа атмосфера. Там ще имате една незабравима почивка, пълна с изкуство, фестивали, забавление и спорт. Точно така – спорт! През 1882 г. в Бриджтаун е построена овален стадион, наречен “Kensington Oval”. Той се използва предимно за крикет турнири. На острова можете да бъдете част от конски надбягвания и голф турнири. Или казано по прост начин – в Барбадос всичко е възможно!