Топ Самър Типс!

7458770c69d60c7dd0cf02332949fc68Това лято искаме да ви помогнем да пътуват по-брилянтно с някои летни туристически съвети. Докато ние можем да направим препоръката за използването на Travelagi за пътуванията си, има и някои други неща, които можете да направите, за да се уверите, че вашето лятно бягство ще бъде спокойно и няма да има какво да ви подразни.

Вземи си старото – когато приготвяте багажа за вашето пътуване, опаковайте старите си бански и ги вземете със себе си за да ги изхвърлите. Това всъщност постига три неща – ще направи допълнително място във вашият куфар за забавни сувенири, намалява количеството на прането, което трябва да направите, когато се приберете у дома и е добро извинение да отидете да си купите нови. Win, Win, Wiiin

Прескочете уикенда – ако можете да избират дните, в които да летите се опитайте да летите във вторник, сряда или четвъртък. Летището вероятно ще бъде по-малко заето и може дори да спестите малко пари за полета си, тъй като всички останали ще се стремят да почиват през уикенда.

Вземете си преносим пакет зарядни – това е една от любимите ни джаджи за пътуване, и тя може да бъде спасител, ако се забавите на летището или в задръстване в такси. Те са в много форми и размери, така че можете да изберете този, който отговаря на вашата чанта и да пасне просто перфектно.

Резервирайте висока стая – летния турист вероятно ще резервира нисък етаж, за да бъде по-близо до басейна. Избягайте от шума, като поискате стая на висок етаж, когато е възможно.
Използвайте Travelagi разбира се, това е най-доброто нещо, което можете да направите, за да си осигурите комфорт за лятното бягство. Ние ще ви държим актуални с изгодни самолетни оферти, прогнози за времето, както и най-добрите оферти за круизи.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>