Топ 10 причини да избера круиз

CEL_SL_sunsetbar5024Круизния кораб е плаващ курорт с всички екстри, които луксозен курорт може да предложи, а дори и повече! В интерес на истината, круизните ваканции имат по-висок процент на доволни клиенти, отколкото всяко друго ваканционно преживяване. Какво чакате още? Ето и Топ 10 причини, поради които трябва да изберете круиз.

Избери да круизваш за СТОЙНОСТ.
Една цена купува вашите места за настаняване, развлечения, ресторанти и др.
Избери да круизваш за РОМАНТИКА.
Усамотени плажове, хранения в апартамент на балкона с изглед към океана и спа услуги за двама са само някои от най-романтичните занимания на разположение.
Избери да круизваш за КУХНЯТА.
Изтънчени ястия ще осъществят мечтите на вашия вкус, гурме ястия, които демонстрират екзотични съставки. Разнообразие като пица и сладолед или спа кухня за здравословна алтернатива. В зависимост от настроението ви, хапнете в традиционна обстановка, бална зала, малко бистро или случайно заведение.
Избери да круизваш за ИЗБОРА
С над 150 отличителни корабa, 1800 пристанища и невероятен набор от места, които да видите и да изберете перфектния круиз за вас. За още по-голям избор, помислете преди или по време на круиза да резервирате брегови екскурзии.
Избери да круизваш за ДЕЙНОСТИ.
Попълнете вашите дни с разглеждане на забележителности, спортни дейности, културни лекции, учебни екскурзии, водени от природолюбители и историци или просто да се отпуснете на шезлонг до басейна. През нощта ще се насладите на танцови екстравагантности, музикални ревюта, игри или на тиха вечер гледайки звездите.
Избери да круизваш за ПРОСТОТА.
Не се връщате от ваканцията си за да се нуждаете от почивка. Планирането на круиз е просто: Обадете се на Travelagi.com за да се справят с всички подробности или резервирйте круиз онлайн на www.travelagi.com. След като сте на борда, почти всички разходи са предплатени … чувствайте се свободни.
Избери да круизваш за НОВИ ХОРИЗОНТИ.
Заспиваш в една дестинация и се будиш с нов хоризонт …трябва да опаковаш и разопаковаш багажа си веднъж!
Избери да круизваш за СЕМЕЙСТВОТО.
Семействата обичат круизите. Детски програми, детски-приятелски менюта и обиколки на кораба ще пазят децата Ви щастливи, докато се наслаждавате на заслужена почивка.
Избери да круизваш за да се ПОГЛЕЗИШ.
Независимо от бюджета, всички круизни линии глезят своите гости с първокласно обслужване, денонощно.
Избери да круизваш за УДОВЛЕТВОРЕНИЕ.
Факт е, че круизите имат по-висок процент на доволни клиенти, отколкото всяка друга ваканция.
Избери си круиз за ТЕБ. Можеш да имаш ваканцията на живота си, да видиш света, да се отпуснеш напълно, да се разходиш по диви страни, да танцуваш цяла нощ, да се насладиш на страхотна кухня, да научиш нещо ново, да намериш нови приятели, да подсилиш връзката със семейството си, да откраднеш тихи моменти с половинката си. Каквото сърцето ти желае е твое, когато решиш да круизваш!