Топ 5 на най-търсените круизни компании през 2014

Netherlands, Bonaire Island, CruiseshipПрез изминалата 2014 година круизните компании отбелязаха значителен ръст в търсенето и предлагането на почивки на круиз. Това е потвърждение на факта, че през последните няколко години този вид почивки набират все по-голяма популярност в България и постоянно се увеличава броя на туристите, които се възползват от техните предимства.

Именно това е и една от причините, поради които значително се увеличава броя на туристическите компании, които предлагат почивки на круиз. На пазара се появиха много нови играчи, които са готови на всичко, за да намерят своето място под слънцето. Това е добра новина за потребителите, тъй като високата конкуренция поражда по-добро качество на предлаганите услуги и дава възможности за по-голям избор.

Като във всеки един друг сектор на пазара и този бранш си има своите лидери, които предлагат едни от най-добрите и атрактивни почивки на круиз. Хиляди хора желаят да се възползват от тях, но малцина успяват да го направят. Само факта, че за свободно място се чака по няколко месеца, дори година трябва да Ви подскаже за какви престижни компании става дума! В следващите няколко реда ще Ви запознаем с петте най-търсени круизни компании  в световен мащаб през изминаващата вече 2014-та година.

Celebrity

През последните 6 години компанията неизменно заема челните места в световните класации за „най-големи и луксозни круизни кораби“. Celebrity разполага с флота от 12 кораба, които пътуват до повече от 200 пристанища в целия свят. Луксът е на най-високо ниво, а комфортът на пътниците се осигурява от отлично подготвен персонал.

Holland America

Това е една от най-старите компании в бранша. Тя е основана преди 135 години и оттогава не е спирала да организира почивки на круиз. През последните години от круизната компания инвестираха близо половин милиард долара за подобрения в своите кораби, които да осигурят още по-висок стандарт на гостите си!

Azamara Club

Бутикова круизна компания, която разполага само с 2 кораба – Azamara Journey и Azamara Quest, които могат да приемат точно 694 гости в своите покои. Организират се пътувания до повече от 50 държави по целия свят.

Fred.Olsen

Въпреки че е определяна за круизна компания от средно ниво, тя е втората най-стара в света и все още се радва на огромна популярност. Обстановката е в типичен британски стил ориентиран главно към пазара на Обединеното кралство.

NCL

Благодарение на своята инициативност, компанията си спечели много нови клиенти през изминалата 2014-та година. Тя е единствената в света, която дава възможност на своите клиенти да правят това, което искат и да определят в последния момент следващата дестинация на круиза, което е едно много вълнуващо изживяване!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>